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한국축산학회지
2020 .01
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Comparative characteristics of Staphylococcus aureus isolates from diseased chickens and chicken carcasses in slaughterhouses
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
비살균 원유로 제조된 다양한 Gouda 치즈의 관능평가
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
닭 도계 및 가공공정 중 유해미생물의 분포와 항생제 감수성
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2015 .03
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Genome-wide association studies of meat quality traits in chickens: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Effect of Raw Materials on the Properties of Plant-Based Meat Analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Inactivation of Staphylococcus aureus and Escherichia coli in Milk by Different Processing Sequences of Ultrasound and Heat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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