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넙치(Paralichthys olivaceus)스테이크제품의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2015 .02
Effects of Pre-cooking Methods on Quality Characteristics of Reheated Marinated Pork Loin
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of Searing Cooking on Sensory and Physicochemical Properties of Beef Steak
Food science of animal resources
2020 .01
Effects of Doneness on the Microbial, Nutritional, and Quality Properties of Pork Steak of Different Thicknesses
Food science of animal resources
2019 .01
STEAM 교육 사례 분석을 통한 실천 모형 탐색
수산해양교육연구
2015 .12
Effect of superheated steam treatment on oat rancidity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Influence of Cooking, Storage Period, and Re-heating on Production of Cholesterol Oxides in Chicken Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
과열증기처리 반탄화 추출물의 항산화 효과 검증에 관한 연구
펄프·종이기술
2018 .04
과열증기 조리에 따른 버섯의 기능성 성분 함량 및 잔존율에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2021 .08
Microbial, Physicochemical, and Sensory Quality Characteristics of Smoked Chicken with Superheated Steam Roasting for Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Dietary Fiber Enrichment and Different Cooking Methods on Quality of Chicken Nuggets
한국축산식품학회지
2017 .01
증숙 온도와 시간에 따른 4년근 인삼의 이화학적 특성
한국약용작물학회지
2019 .04
Effect of Egg Albumen, Vegetable Oil, Corn Bran, and Cooking Methods on Quality Characteristics of Chicken Nuggets Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Development of 3D Printing Ink and Process for Steak-Style Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Soil Disinfestation Using Steam in Strawberry Fruiting Field
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Optimization of superheated steam treatment conditions for the preparation of roasted abalone (Haliotis discus hannai) flesh using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
What is going on in P&I World?
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Effect of Pre-cooking Conditions on the Quality Characteristics of Ready-To-Eat Samgyetang
한국축산식품학회지
2015 .01
Changes in Vitamin K Contents in Chicken By-Products by Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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