지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Impact of Cooking, Storage, and Reheating Conditions on the Formation of Cholesterol Oxidation Products in Pork Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
예비 조리방법이 재가열 마이네이드 돼지고기 등심의 품질특성에 미치는 영향
축산식품과학과 산업
2019 .01
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
저식염 돈육 등심 햄 제조를 위한 온도체 등심의 이용과 급속 냉동 효과
한국식품영양과학회지
2021 .06
Comparative Study on the Effects of Boiling, Steaming, Grilling, Microwaving and Superheated Steaming on Quality Characteristics of Marinated Chicken Steak
한국축산식품학회지
2016 .01
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
국내 순종 돼지의 품종별 등심의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2018 .06
Application of an Electric Field Refrigeration System on Pork Loin during Dry Aging
Food science of animal resources
2019 .01
Meat Quality and Storage Characteristics of Pork Loin Marinated in Grape Pomace
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Improved Oxidative Stability of Enhanced Pork Loins Using Red Perilla Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Temperature and Time on the Cookery Properties of Sous-vide Processed Pork Loin
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of cooking methods on physicochemical properties of pork tenderloin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
Bloom의 완전학습모델을 활용한 NCS 기반 조리 실무 교수?학습 개발 및 효과
한국식품영양학회지
2017 .10
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Evaluation of Product Quality of Pre-rigor Pork Loin with Reduced Salt As Affected by Freeze Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in the quality of pork loin after short-term (ten-day) storage in a supercooling refrigerator
한국축산학회지
2021 .01
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
0