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Cytotoxic Sterols from the Fruits of Cornus kousa Burg.
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
Isolation of Triterpene Glycosides from the Fruit of Cornus kousa
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Triterpenoids from the Fruits of Cornus kousa Burg. as Human Acyl-CoA : Cholesterol Acyltransferase Inhibitors
Food Science and Biotechnology
2009 .02
식용식물자원으로부터 활성물질의 탐색-XVII. 산딸나무(Cornus kousa Burg.)의 열매로부터 sterol 화합물의 분리
Applied Biological Chemistry
2006 .01
산딸나무(Cornus kousa) 풍매차대(風媒次代)의 발아(發芽), 생장(生長)및 엽형(葉型) 변이(變異)
한국산림과학회지
2006 .01
Antioxidant Activity of Cornus kousa Fruit Extracts according to Ethanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Triterpenoid and Lignan from the Fruits of Cornus kousa Inhibit the Activities of PRL-3 and LDL-Oxidation
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Flavonoids from Fragaria ananassa calyx and their antioxidant capacities
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Investigation of Antioxidant Activities of Extracts from Various Parts of Cornus kousa
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
생강나무(Lindera obtusiloba Blume) 목부로부터 Flavonoid 및 Lignan 화합물의 분리
Journal of applied biological chemistry
2011 .01
Study on flavonoid contents in functional vegetables, and the changes of flavonoid compounds by different methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Scarification and Wet-chilling Treatment on Seed Germination of Cornus kousa F. Buerg ex Hance
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
순무(Brassica rapa ssp.) 뿌리로부터 flavonoid의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
조생종 대과형 산딸나무 신품종 선발
한국조경학회지
2004 .01
Isolation of Flavonoids from Processed Aconiti Tuber
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
조생온주 밀감의 품종에 따른 Flavonoids 함량 분석에 관한 연구
Food Science and Preservation
1997 .08
Flavonoids from the Leaves of Ailanthus altissima Swingle and their Antioxidant Activity
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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