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ISP, CSP의 대체제로서 Wheat Fiber 첨가가 Meat Batter의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
미강 추출 식이섬유 혼합물을 첨가한 돈육 유화물의 품질특성
한국축산식품학회지
2007 .01
ISP, CSP의 대체제로서 Wheat Fiber 첨가한 유화형 소시지의 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
브로일러와 주령이 다른 산란 성계육의 육질 및 가공적성
한국가금학회지
2017 .03
Quality properties of various dietary fibers as isolated soy protein (ISP) replacements in pork emulsion systems
한국축산학회지
2020 .01
Physicochemical Properties of Meat Batter Added with Edible Silkworm Pupae (Bombyx mori) and Transglutaminase
한국축산식품학회지
2017 .01
밀 식이섬유와 분리대두단백의 첨가가 프랑크푸르터의 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Curing of meat batter by indirect treatment of atmospheric pressure cold plasma
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
The curing of meat batter by the plasma treated juice of red perilla
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
NaCl 첨가가 DFD육 및 정상육 batter의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .04
Color Developing Capacity of Plasma-treated Water as a Source of Nitrite for Meat Curing
한국축산식품학회지
2015 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
미강 식이섬유 첨가 수준이 분쇄형 돈육 육제품의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Poultry Meat Quality in Relation to Muscle Growth and Muscle Fiber Characteristics
한국축산식품학회지
2017 .01
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
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