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Effects of Dietary Fiber Extracted from Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) on the Physico-Chemical and Sensory Characteristics of Reduced-Fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Probabilistic Models to Predict Listeria monocytogenes Growth at Low Concentrations of NaNO<sub>2</sub> and NaCl in Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) Fiber on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Chicken Frankfurters
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Edible Seaweed on Physicochemical and Sensory Characteristics of Reduced-salt Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
Wheat Fiber 첨가가 Meat Batter의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Duck Feet Gelatin on Physicochemical, Textural, and Sensory Properties of Low-fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2014 .01
Canola oil을 이용한 저지방 frankfurter type sausage 개발에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
분리대두단백의 첨가에 따른 영양음료 Base의 Rheology 특성 변화
한국식품과학회지
1999 .06
Quality properties of various dietary fibers as isolated soy protein (ISP) replacements in pork emulsion systems
한국축산학회지
2020 .01
Effects of Dietary Nutrient Composition on Compensatory Growth of Grower Olive Flounder Paralichthys olivaceus under Different Feeding Regimes at Suboptimal Temperature
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
미강에서 추출한 식이섬유 첨가가 유화형 소시지의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
Effects of Glasswort (Salicornia herbacea L.) Hydrates on Quality Characteristics of Reduced-salt, Reduced-fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
Combined Effects of Wheat Sprout and Isolated Soy Protein on Quality Properties of Breakfast Sausage
한국축산식품학회지
2017 .01
마(Dioscorea japonica) 분말 첨가 프랑크푸르터 소시지의 품질과 저장 특성
Food Science and Preservation
2014 .10
ISP, CSP의 대체제로서 Wheat Fiber 첨가가 Meat Batter의 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Effects of Replacing Pork with Tuna Levels on the Quality Characteristics of Frankfurters
한국축산식품학회지
2018 .01
분리대두단백과 유청분말을 사용한 대두 요구르트의 제조에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1997 .12
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