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Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidant Compounds and Activities of Korean Perilla leaves (Perilla frutescens) extracts on Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 생산단계 들깻잎 중 잔류농약 모니터링
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Changes in Antioxidant Compound and Activities of Perilla Seed, flower and Leaf (Perilla frutescens) according to Extraction Method and Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigating the Impact of Extraction Parameters on Rosmarinic Acid Content in Perilla frutescens Leaves to Enhance Their Anti-Inflammatory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activities of Various Cultivars of Korean Perilla leaves (Perilla frutescens)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
Comparison of Amount of Major Chemical Group in Different Parts and Solvent Fractions of Perilla Accession
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Discrimination of Geographical Origin for Perilla (Perilla frutescens) by Lipophilic Content Analysis with GC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Examination of Extraction Method of Angelica gigas Nakai Index Component and Analysis of Index Component by Root Part
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Evaluation of Morphological Characters, Antioxidant activity, and Total Polyphenol Contents (TPC) of Perilla (Perilla frutescens var. japonica HARA) Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
신선 깻잎의 수출 확대를 위한 수확 후 관리
Food Science and Preservation
2019 .12
고압추출 공정 적용을 통한 왕겨 실리카 추출수율 최적화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
Growth and Primary Metabolites of Perilla (Perilla frutescens) Leaves grown Varying Nitrogen, Potassium or Magnesium Supply
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
깻잎 분말을 첨가한 쌀국수의 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Growth and Metabolite Composition of Perilla (Perilla Frutescens) Leaves Grown Varying Nutrient, Water, and Light Supply
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Perilla Leaf ( Perilla frutescens) Extracts from Various Genetic Resource according to Phenolics Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
녹차씨 전처리와 추출 조건에 따른 녹차씨 추출물의 추출 수율 및 항효모 활성
한국식품영양과학회지
2016 .09
국내 다소비 채소류의 비타민 B5 함량 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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