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수확 후 브로콜리의 UV-C 전처리가 저장기간 동안 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Measurement of the Number of Achenes using Strawberry Images and Estimation of Strawberry Fruit Weight by Linking Fruit Length and Width
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of Large, Medium, and Small Fruit Sizes on Quality, Shelf Life and Microbial Activity of Cherry Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Quality Characteristics of Strawberries by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative Study of Composition and Quality Characteristics of Broccoli Varieties from Jeju Island by Processing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Fruit Quality and Metabolic Responses at Different Maturity of Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Seasonal Variation in Content of Sugars in Different Parts of Broccoli
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparative Analysis of Quality Characteristics of Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of 365 nm Wavelength UV LED on Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Bee Pollination on Changes in Fruit Quality and Botrytis cinerea Development in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Growth and Yield of Cherry Tomato Affected by Supplementary UV-A Lamp in Plastic Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Broccoli, a Promising Crop for Agrophotovoltaics: its Quality and Yield Changes under Solar Panel in Republic of Korea
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Establishment of conditions for increasing sulforaphane content in broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Organoleptic Properties of Cow Milk, Yoghurt, Kefir, and Soy Milk When Combined with Broccoli Oil: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .07
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Situations of European Strawberry Industry and Strawberry Breeding and Physiology
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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