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이용수
Abstract
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Materials and methods
Results
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요약
References
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Development of phytochemical library for healthy functional ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
1H NMR-Based Metabolomic Discrimination between High Plant and Normal Tea (Camellia sinensis) Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Metabolic Understanding of Unpruning Cultivation in Tea (Camellia sinensis) Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Metabolomic Characteristics of Tea (Camellia sinensis) for Vintage Product
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
Metabolic Characterization of Various Tea (Camellia sinensis) Cultivars and Understanding of their Intrinsic Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Our carbohydrate bioengineering created eight new materials/ingredients for the food, cosmetic, and pharmaceutical industries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
북한 민속식물 전통지식 활용에 관한 고찰: 식용식물을 중심으로
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
식물 유래 항암제와 생산 개선을 위한 식물 합성생물학 연구 동향
한국약용작물학회지
2022 .12
개별인정형 건강기능식품 원료 평가방법에 대하여
식품과학과 산업
2015 .12
Effects of Tea Field Terroir on Green Tea Characteristics and Associated Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The functional properties of semi-femented tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-inflammatory Effects of Wild Plant Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Roles of Phytochemicals as Immunomodulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characterization of Tea (Camellia sinensis) Metabolites Dependent on its Age through 1H NMR-based Metabolomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immunostimulatory Effect of Tea Including the Plant Mixture Based on Sweet Potato Peel in RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The anti-cancer effect by phytochemical in B16F10 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Variation of Green Tea Metabolome with Age of Its Plant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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