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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Effect of Soil Water Management on the Performance of K-cabbage Model
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
Outlook on the Marginal Date for Economic Harvest as Affected by Planting Date Migration in Kimchi Cabbage
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
Application of Image Analysis for Monitoring Water Stress in Kimchi Cabbage Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
국내 다양한 배추 품종의 소포자 배양 결과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Evaluation of Soil Loss in Potato and Kimchi Cabbage Cropping Systems in Highland Agriculture
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Pallet Unit Load Controlled Atmosphere and Humidity System for Short-term Storage of Kimchi Cabbage and Radish Harvested in Summer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고랭지 배추 생산환경 조사분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
An Economic Method to Identify Kimchi Cabbage (Brassica rapa L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Weed occurrence status of Kimchi cabbage fields in highland areas of Pyeongchang
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
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