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Processing optimization for semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Seasonal abundances of four Alexandrium species in Jinhae Bay, Korea by using TaqMan qPCR
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
새싹땅콩 분말 및 추출물이 생면 품질특성과 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .06
Synergetic effects of hypoxia and high temperature on molecular and cellular responses of the bay scallop, Argopecten irradians (Lamarck, 1819) in indoor mesocosm experiments
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
A study of bay scallop (Argonopecten irradians) aquaculture in the Cheonsu bay, West Sea, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Saxitoxin 검출을 위한 Neuro-2a 시험법 조건 확립 및 실험실 간 변동성 비교 연구
한국해양생명과학회지
2024 .06
Present status and prospects of scallops industry in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
유독 와편모조류 Alexandrium tamarense의 마비성패독 생산에 미치는 파장의 영향
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2018 .01
Sensory and nutritional characteristics of semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
THE EFFECTS OF OCEAN ACIDIFICATION FROM ANALYSES OF SEA SCALLOP SHELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Tissue-specific mercury level and distribution from humboldt squid (Dosidicus gigas) from South East Pacific Ocean
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
티슈 부드러움에 관한 TSA(Tissue Sample Analysis), Image Analysis, 프랙탈차원의 결과 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .04
Determination of Paralytic Shellfish Toxin in Shellfish by LC-MS/MS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Study on Purification of Paralytic Shellfish toxin from Toxic Shellfish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Alteration of import scallop during storage using physicochemical and microbiological experiment and sensory evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
COMPARATIVE PATHOLOGICAL STUDY OF JAPANESE SCALLOP, Patinopecten yessoensis, AND NOBLE SCALLOP, Mimachlamys nobilis, FED MONOCLONAL CULTURES OF Dinophysis caudata
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
국내 유통 티슈 제품의 물 풀림 특성 평가
펄프·종이기술
2021 .08
큰가리비 보일드통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2022 .06
참가리비 기름담금통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2021 .02
Quality characteristics of pH indicator film containing purple sweet potato extract and the color change during kmichi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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