지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Determination of Paralytic Shellfish Toxin in Shellfish by LC-MS/MS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Investigation of Shellfish Poisons in Shellfish and Tunicates Sold at Wholesale Market in Seoul
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Shellfish Aquaculture in China : History and Present Condition
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Bacterial quality evaluation on the shellfishproducing area along the south coast of Korea and suitability for the consumption of shellfish products therein
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Evaluation of minerals content in fish, and shellfish from the Korean Coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Environmental Characteristics of Shellfish Farming in the West Coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Comparison of nutrient intakes among Koreans by the consumption of fish and shellfish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
SHELLFISH AS ECO-ENGINEERS FOR COASTAL PROTECTION AND EXPLOITATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Determination of neurotoxic shellfish poisoning toxins (brevetoxins) in shellfish by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
한국 진해만 해역 생산 패류 중 기억상실성패류독소 분석
한국수산과학회지
2024 .08
경남 한산·거제만해역에서 생산된 패류의 위생학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Study of sanitary safety for Arkshell (Scapharca broughtonii) in Kamak Bay, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effects of heating methods on in vitro digestibility of shellfish produced in the East coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
MULTIPLE STRATEGIES TO DEVELOP ALLERGEN-SPECIFIC IMMUNOTHERAPY FOR SHELLFISH ALLERGY
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Paralytic Shellfish Toxins(PSTs) and Tetrodotoxin(TTX) of Korean Puffer fish, Takifugu pardalis and Takifugu niphobles
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
마비성패류독소 검출을 위한 분석법 비교
한국수산과학회지
2017 .12
Development of multi-analytical method for Azaspiracids in processed shellfish products using LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of cooking methods on trypsin inhibitor contents of shellfish produced in the East coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
단순가공 패류의 수산물의 가공 공정 중 미생물학적 및 이화학적 위해요소 분석
한국수산과학회지
2017 .08
Proficiency Testing and Validation of a Revised Analytical Method for Domoic Acid Detection in Shellfish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0