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Evaluation of minerals content in fish, and shellfish from the Korean Coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Determination of Paralytic Shellfish Toxin in Shellfish by LC-MS/MS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Study on Purification of Paralytic Shellfish toxin from Toxic Shellfish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Bacterial quality evaluation on the shellfishproducing area along the south coast of Korea and suitability for the consumption of shellfish products therein
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Investigation of Shellfish Poisons in Shellfish and Tunicates Sold at Wholesale Market in Seoul
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Shellfish Aquaculture in China : History and Present Condition
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Nutrient Intakes and Chronic Disease Risk by Egg Consumption in Korean Adult Women : 2013 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
The Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sodium Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Environmental Characteristics of Shellfish Farming in the West Coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
한국 진해만 해역 생산 패류 중 기억상실성패류독소 분석
한국수산과학회지
2024 .08
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Dietary Intake and Exposure Assessment of Potentially Hazardous Nutrients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Establishment of the Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sugar Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
SHELLFISH AS ECO-ENGINEERS FOR COASTAL PROTECTION AND EXPLOITATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
영양소섭취와 우울증상 수준의 관련성에 대한 연구 - 2016년 국민건강영양조사 자료를 이용하여 -
대한영양사협회 학술지
2018 .01
커피 소비와 생활습관 및 영양밀도의 관련성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Effects of heating methods on in vitro digestibility of shellfish produced in the East coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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