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한국수산과학회지
2018 .06
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
ENHANCEMENT OF THE PRODUCTION OF EICOSAPENTAENOIC ACID (EPA) AND FATTY ACID FROM MARINE GREEN MICROALGAE CULTURED IN F/2 MEDIA WITH THE DIFFERENT CONCENTRATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
Physicochemical Properties and Nutritional Constituents of Sweet Sapphire and Different Grape Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Research insights into omega-3 fatty acids as dietary supplements in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The effects of synbiotics-glyconutrients on growth performance, nutrient digestibility, gas emission, meat quality, and fatty acid profile of finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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