지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A Study on Trend of Jinan Red Ginseng in Metabolic Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fermented red ginseng and pharmacokinetics of ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
A Safety Survey of Pesticide Residues in Quality Certified Products of Jinan Red Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
A Safety Survey of Pesticide Residues in Quality Certified Products of Jinan Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Safety Survey of Pesticide Residues in Quality Certified Products of Jinan Red Ginseng
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
A Study on the Present Condition and Actual Condition of Red Ginseng Industry in Jinan-gun
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on the Present Condition and Actual Condition of Red Ginseng Industry in Jinan-Gun
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Processed Ginseng Product Having Anti-Stress Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0