지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Medicinal Material using Rare Ginsenoside of Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Effects of Steaming Process on Quality of Black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지역별, 연근별 가공백삼의 품질과 지표 성분의 변이
한국약용작물학회지
2018 .10
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
인삼 연작토양에서 관수 및 인삼뿌리 잔사물이 토양 미생물상 및 뿌리썩음병 발생에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .10
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 재배 6년근 고려인삼과 미국삼의 가공방법에 따른 성분 비교
한국약용작물학회지
2021 .02
Residual Characteristics and Processing Factors of Diethofencarb in Fresh Ginseng and Processed Ginseng Products
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
The disease severity and related pathogens caused by ginseng root rot on 6 years old ginseng cultivation fields
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
고려인삼의 건조 스트레스 처리에 따른 단백질체 비표지 정량분석
한국약용작물학회지
2021 .12
0