지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Contents of Fat- and Water-Soluble Vitamins in Various Bread Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Measurement of water-soluble vitamin B contents in mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
수산물 조리 식품에 함유된 수용성 비타민 함량
한국식품영양학회지
2020 .01
Antioxidant and Anti-hyperglycemic Activities of Water-Soluble Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Analysis of Fat-Soluble Vitamin (β-carotene, Retinol and Tocopherol) in Processed Fisheries Foods Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quantitative Analysis of Water-Soluble Vitamin B Content in Salad Vegetables and Dressings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of characteristic of Kimchi made from deep sea water and potable water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantitative Analysis of Water-Soluble Vitamin B Content in Instant Soups and Their Raw Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0