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한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Impact of Reaction Conditions on Reactivity, Resistant Starch Content, and Pasting Viscosity of Citrate Derivatives of Normal and Waxy Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Preparation of Starch Nanoparticles using Dry Heating under Optimized Acid-Ethanol Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of dielectric barrier discharge (DBD) low-temperature plasma on the reaction of normal corn starch with anhydrous citric acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
열대 적응형 조숙 다수성 단교잡종 옥수수 ‘케이엠3’
한국육종학회지
2024 .06
Impact of Particle Size Distribution on Physicochemical Properties of Citrate Derivatives of Extruded Corn Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Corn Consumption and Distribution Analysis for Processed Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
충북지역에서 재배한 찰옥수수의 품종별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .09
Effect of flaking on the digestibility of corn in ruminants
한국축산학회지
2021 .09
Physicochemical and Prebiotic Properties of Corn Starch and Pectin-Based Semi-Interpenetrating Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전분 혼합이 PVOH 코팅 표면층의 그라프팅 효율에 미치는 영향
펄프·종이기술
2019 .06
Lettuce Growth and Nitrogen Loss in Soil Treated with Corn Starch Carbamate Produced Using Urea
한국토양비료학회지
2020 .02
옴가열이 전분의 Pasting 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
The Effect of Corn Flour Addition on the Physico-chemical Properties of Extruded Cassava Starch
산업식품공학
2018 .01
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