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봉독으로부터 Phospholipase A₂ 성분 분리
Journal of Apiculture
2017 .04
발효조건을 달리한 달맞이꽃 발효액의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Fabrication of phycocyanin based fibrous membrane coated fish collagen for bone regeneration
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
과일 껍질을 첨가한 콤부차의 발효 중 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2023 .04
고해한 PLA섬유를 이용한 기능성 종이의 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality characteristics of Byeolmijang prepared several roasted grain powder with whole soybean meju powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Preparation of medium composition using delipidated mealworm and Development of insect protein fermentation material using Saccharomyces cerevisiae strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Investigation of Incorporation and Authenticity of C4 Sugars in Natural Sugars Using Carbon Isotope Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of peach drinks with added sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A New Plum Cultivar ‘Jelly Heart’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
당액침지에 따른 반건시 가공품의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .06
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