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In Vitro and In Vivo Effects of Paecilomyces tenuipes on Benign Prostatic Hyperplasia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
눈꽃동충하초 추출물이 전립선 암 세포 내 혈관신생인자 발현에 미치는 영향
한국버섯학회지
2017 .01
Immunostimulatory and antioxidant effects of Paecilomyces tenuips and Glycyrrhizae rhizoma Mixture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In vitro Screening for Immunostimulatory Effects of Natural Extracts in Raw264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immunostimulatory effect of Salvia plebeia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Chemical and Structural Properties of Immunostimulatory Polysaccharide Isolated from Sea Lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The immunostimulatory effects of polysaccharides from black radish against cyclophosphamide-induced Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunostimulatory Effect of Codonopsis lanceolata Sprouts Varied Depending on Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immunostimulatory Effects of Fermented Barley Sprout by Lactic Acid Bacteria on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunostimulatory Effect of Tea Including the Plant Mixture Based on Sweet Potato Peel in RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
발효 미생물에 따른 누에동충하초 발효산물의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Immunostimulatory Activity of Agarwood in RAW 264.7 Murine Macrophages and ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immunostimulatory Effect of Fraction Prepared from Liquid Culture of Phellinus baumii Mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immunostimulatory Effects of Enzymatic Hydrolysates of Crude Polysaccharides from Astragalus membranaceus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Erratum : 국가별 마늘의 체질에 따른 면역효능 및 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
국가별 마늘의 체질에 따른 면역효능 및 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Intracellular Signaling Pathway and Immunostimulatory Activity of Polysaccharide Purified from Corn Steep Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and characterization of polysaccharides from Kaempferia parviflora rhizome and their immunostimulatory effects on RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Immunostimulatory effects of Bacillus subtilis-fermented garlic (Aglio): An in-depth in vivo analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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