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LPS로 유발한 간손상 마우스에서 항산화 및 항염증 효능을 통한 천마와 증숙 발효 천마의 간보호 효과
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Antioxidant and Immunostimulatory Effects of Nuezdongchunghacho Paecilomyces tenuipes extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
In vitro Screening for Immunostimulatory Effects of Natural Extracts in Raw264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Herbicidal Effects of Fenquinotrione (Effeeda®) 0.67% GR in Pot and Field Test at Pre-emergence for Rice
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Effect of Fermented Rhynchosia nulubilis Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
Effect of low protein diets added with protease on growth performance, nutrient digestibility of weaned piglets and growing-finishing pigs
한국축산학회지
2021 .01
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Antioxidant Activities of Functional Beverage Concentrates Containing Herbal Medicine Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
약용열매 혼합 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Antioxidant Activity of Water Extract from Black Raspberry on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sprague Dawley Rats을 이용한 현사시나무 추출물의 항산화 효능 평가
농업생명환경연구
2020 .01
Immunostimulatory Effect of Tea Including the Plant Mixture Based on Sweet Potato Peel in RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
RAW264.7 대식세포에서 산양삼 추출물의 탐식능과 사이토카인 분비 증가에 의한 면역 활성 증진 효과
한국식품영양과학회지
2019 .06
H₂O₂로 유도된 C6 신경교세포의 세포사멸에 대한 감초 추출물과 감초 활성물질의 보호효과
한국약용작물학회지
2017 .10
Immunostimulatory effect of Salvia plebeia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
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