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Evaluation of Physiological Activity and Antibacterial Efficacy against RAW264.7 Cells and HaCaT Cells from Chamaecyparis obtusa Leaves
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Comparison of Antioxidant and Antibacterial Effects and Bioactive Components of New Material CPE-1 and Chamaecyparis obtusa Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
편백림의 1차 솎아베기 방법에 따른 생장효과와 적절성 연구
한국산림과학회지
2019 .01
Comparison Between the Culture Method and The Real Time PCR Method in Detection Method of Staphylococcus aureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
들깻잎 재배단지에서 분리한 Staphylococcus aureus의 독소 유전자와 항생제 감수성 분석
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
편백 정유의 마우스에 대한 급성경구독성
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
차광수준에 따른 편백 용기묘의 묘목품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparison of CPE and CGE bioactivity evaluation of new bioconversion bio material ingredients using Chamaecyparis obtusa (Siebold & Zucc.) Endl.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
임분밀도관리도를 이용한 편백림의 고사량 및 수확량 예측
한국산림과학회지
2018 .01
용매 및 초음파 추출시간에 따른 상록 목본식물 3종의 부위별 Staphylococcus aureus 항균활성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Inactivation of Staphylococcus aureus Using Combined Treatments of Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mathematical Models to Describe the Kinetic Behavior of Staphylococcus aureus in Jerky
Food science of animal resources
2019 .01
Antifungal activities of β-thujaplicin originated in Chamaecyparis obtusa
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Molecular Typing and Antimicrobial Susceptibility of Staphylococcus aureus Strains Isolated from Raw Milk, Cheese, Minced Meat, and Chicken Meat Samples
한국축산식품학회지
2017 .01
Detection of Staphylococcus aureus in Food Samples with a Selective Enrichment Broth Combined with Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Predictive Modelling of Growth of Staphylococcus aureus in Ham Rice Balls Mixed with Different Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inactivation of Staphylococcus aureus and Escherichia coli in Milk by Different Processing Sequences of Ultrasound and Heat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시중 유통판매 중인 편육에서의 Staphylococcus aureus 성장예측모델 개발
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
대장균과 황색포도상구균에 대한 이산화염소의 살균소독력 평가 및 살균예측모델 개발
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
도시숲 백로류의 잠재번식지 선정을 위한 서식환경 조사 - 군산 백로류 집단번식지를 중심으로 -
환경복원녹화
2017 .01
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