지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Sleep-Aid Effects of Lettuce (Lactuca sativa) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Anti-thrombosis Activities of Lettuce (Lactuca sativa L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Natural Salt Concentrations on Lettuce (Lactuca sativa L.) Growth, Soil pH and EC in vitro
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Molecular Analysis of Heat Induced Bolting in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
A Genome-wide Association Study using the K-lettuce Diversity Panel Identifies Lettuce Bolting and Flowering Emergence-related Natural Variations for the Warm Growing Season in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Genome-wide Analysis of GASA Genes under Heat Stress in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genetic Mapping and QTL Analysis of Stem Elongation in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Characteristic-association of SNP Development in Lettuce(Lactuca sativa L.) Using GBS Technology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
상추 추출물(Lactuca sativa L.)의 혈관내피세포에서 항염증 작용과고지방 식이 생쥐에서 혈중 지질농도 개선에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .12
Mapping of QTLs Controlling Leaf Color in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Residue Characteristics of Fluopyram in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Analysis of Lettuce Growth, Gene Expression and Flavonoid Contents under LED Light Wavelength in Plant Factory system
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Selection of Optimum Medium for Lettuce Cultivation in Closed-type Plant Production System
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Determination of Light Quality for Lettuce Production in Plant Factories with Artificial Lighting Using Mixture Design Method
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparison of Lettuce Growth Characteristics according to Carbon Dioxide Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
0