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Trophic Dynamics of Zooplankton Before and After Polar Night in the Kongsfjorden (Svalbard): Evidence of Trophic Position Estimated by δ15N Analysis of Amino Acids
극지연구소 초록집
2021 .08
Enzymatic Activity and Amino Acids Production of Predominant Fungi from Traditional Meju during Soybean Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .03
Exploring the Metabolomic Responses of Bacillus licheniformis to Temperature Stress by Gas Chromatography/Mass Spectrometry
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
콩의 종류 및 조리방법에 따른 단백질·아미노산 함량 변화
한국식품조리과학회지
2016 .01
진도산 울금(Curcuma longa L.)의 이화학적 특성
한국환경과학회지
2019 .04
Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Increased Production of γ-Aminobutyric Acid from Brewer’s Spent Grain Through Bacillus Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2023 .04
Complete genome sequence of Bacillus licheniformis strain 0DA23-1, a potential starter culture candidate for soybean fermentation
미생물학회지
2018 .12
혼합영양 배양에서 Chlorella protothecoides 의 GABA를 포함한 아미노산 함량 분석
한국해양바이오학회지
2018 .06
Comparison of the Four Multilocus Sequence Typing Schemes and Amino Acid Biosynthesis Based on Genomic Analysis for Bacillus subtilis
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
표고버섯 균사체 배양기간에 따른 PDB 배지 내 유리 아미노산 변화
한국환경과학회지
2019 .04
Metabolomic analysis of amino acids, fatty acids and organic acids in plasma of asthma mouse model by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Preparation of High GABA-Enriched Yeast Extract by Non-Saccharomyces Yeasts Isolated from Korean Traditional Fermented Soybean Product
한국미생물·생명공학회지
2021 .09
이유자돈 사료에 아미노산 첨가제가 돈분 슬러리의 pH와 휘발성지방산에 미치는 영향
한국환경과학회지
2023 .03
γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production and Angiotensin-I Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Fermented Soybean Containing Sea Tangle by the Co-Culture of Lactobacillus brevis with Aspergillus oryzae
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Characteristics of Potential Gamma-Aminobutyric Acid-Producing Bacteria Isolated from Korean and Vietnamese Fermented Fish Products
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Metabolomic study of organic acids and amino acids in pre- and post-milling barley by gas chromatography-tandem mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2021 .11
The Role of Glutamic Acid-producing Microorganisms in Rumen Microbial Ecosystems
생명과학회지
2021 .05
Enzymatic Characterization of γ-Glutamyl Hydrolase from Bacillus licheniformis DSM 13 Heterologously Expressed in Bacillus subtilis
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
국내산 프로폴리스의 에탄올 최적추출조건 및 그 화학성분
생명과학회지
2023 .10
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