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Variation of Protein, Lipid, Fatty Acid and Sugar Contents of Soybean Seeds in Drought Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Profiling of differentially expressed proteins in mature kernels of Korean waxy corn cultivars using proteomic analysis
Applied Biological Chemistry
2015 .01
A comparison of the characteristic properties between soybean (Glycine max [L.] Merrill) seeds with different seed coat colors
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
High-throughput proteome analysis reveals changes of primary metabolism and energy production under artificial aging treatment in Glycine max seeds
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The effect of cold plasma on the structural and physicochemical characteristics in soybean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
파종시기에 따른 중북부 지역 재배 녹두 품종의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Comprehensive Characterization of Flavonoid Metabolites from Seeds and Leaves of Soybean (Glycine max L.) Cultivars Using High-Resolution Mass Spectrometry and Multivariate Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Biochemical and proteomic analysis of soybean sprouts at different germination temperatures
Applied Biological Chemistry
2015 .01
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
Seed Yields of Soybean (Glycine max. L.) Grown at Drained-paddy Fields as Affected by Different Tillage Practices
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Quality Characteristics of Plant-based Alternative Protein Foods Using Soybean Added Several Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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