지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Regional Discriminant Analysis of Korean Traditional Doenjang Based on the Data between Quality Characteristics and Microbial Communities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전북지역 전통 된장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Influence of different types of fertilizer application on soil microbial community in lysimeter soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Machine learning model for age prediction using gut microbial communities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Impacts of Soil Texture on Microbial Community of Orchard Soils in Gyeongnam Province
한국토양비료학회지
2015 .04
Microbial Community Analysis in Soil by Next-Generation Sequencing
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Impacts of Soil Organic Matter on Microbial Community of Paddy Soils in Gyeongnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Methods for Investigating Microbial Community during the Fermentation of Kimchi Determined by High-Throughput Sequencing and MALDI-TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
숙성 장소에 따른 전통된장의 품질 특성 및 미생물군집 비교
Food Science and Preservation
2022 .12
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Relation between Chemical Properties and Microbial Activities in Soils from Reclaimed Tidal Lands at South-western Coast Area in Korea
한국토양비료학회지
2015 .08
Physiological function of pumpkin seed fermented extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
마른김(Pyropia spp.) 가공 공정 경과에 따른 미생물 오염도 분석
한국수산과학회지
2018 .02
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Impacts of Soil Organic Matter on Microbial Community of Paddy Soils in Gyeongnam Province
한국토양비료학회지
2016 .12
겨울철 동남권 전통시장에서 판매되는 조개젓갈의 미생물학적 오염도 조사
수산해양교육연구
2025 .04
A Study on the Microbial Community Structure of Traditional Meju Produced by Region Using NGS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0