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Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Anti-inflammatory effect of medicinal plants extracts in LPS-induced RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-inflammatory effects of the aged garlic extracts in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Alleviative Effect of Wheat Sprout Extracts on Inflammatory Bowel Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Inflammatory Effect of Broccoli Sprout Extract in LPS-Stimulated RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory effect of metabolite A derived from plants in LPS-stimulated Raw264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on the potential anti-inflammatory and anti-proliferative effects of wheat by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
An anti-inflammatory effect of Melosira nummuloides extracts in RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Responses of infammationsignaling pathway by Pyrrosia lingua extracts on pro-infammatoryresponses in LPS-stimulated Raw 264.7 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Raw 264.7 대식세포에서 Chrysophanol의 LPS로 유도된 전염증성 사이토카인 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .12
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
LPS로 유도된 RAW 264.7 대식세포에서 청대의 항염증효과
한국식품영양학회지
2022 .04
Effects of Omega-3-Rich Harp Seal Oil on the Production of Pro-Inflammatory Cytokines in Mouse Peritoneal Macrophages
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Anti-inflammatory activity of active fraction from abalone (Haliotis discus hannai) viscera via nitric oxide production-guided fractionation in LPS-stimulated murine macrophage, RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
Anti-atrophic effect of Korean variety wheat sprout extracts on dexamethasone-induced atrophy in mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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