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Antioxidant and Anti-Obesity Effects of Polygonum cuspidatum in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Polygonum cuspidatum Root Extract Inhibiting Simultaneously Acetylcholinesterase and Butyrylcholinesterease Activities
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Protective Effect of Polygonum cuspidatum Aqueous Extract in Hyperosmolarity-induced Human Corneal Epithelial Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Enhanced Extraction of Phenanthrene Derivatives from Dioscorea batatas by Enzymatic Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improvement in β-glucan extraction from Ganoderma lucidum with high-pressure steaming and enzymatic pre-treatment
Applied Biological Chemistry
2018 .01
추출조건에 따른 고구마 잎의 Lutein, β-Carotene 및 Polyphenol 함량
한국식품영양과학회지
2017 .11
고압추출 공정 적용을 통한 왕겨 실리카 추출수율 최적화 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
Field Application Study on Large-Scale Extraction of Functional Components from Gastrodia elata Blume Using Enzymatic Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
반응표면분석에 의한 능이버섯 추출물의 추출조건 최적화
한국식품영양과학회지
2015 .03
Protective Effect of Resveratrol-Containing Grape Peel Extract against UVB-induced Skin Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Resveratrol의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .06
Effects of Ethanol Addition on the Efficiency of Subcritical Water Extraction of Proteins and Amino Acids from Porcine Placenta
한국축산식품학회지
2015 .01
클로렐라(Chlorella pyrenoidosa) 단백질 추출을 위한 친환경 추출법 탐색
한국수산과학회지
2024 .12
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Pre-extraction of Hemicelluloses from Poplar Chips and its Effect on Kraft Pulping
펄프·종이기술
2017 .04
청가시덩굴 추출물의 기능성 원료 표준화를 위한 지표성분 Resveratrol, trans-Scirpusin A의 분석법 개발 및 검증
한국식품영양과학회지
2022 .11
Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Chicken Breast Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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