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Evaluation of Sensory Profile of Milk Analogs Containing Clove Oil: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Anesthetic efficacy and physiological responses of clove oil on juvenile and adult red spotted grouper, Epinephelus akarra
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Developments of the Edible Indicator Film with Clove Bud Oil-Loaded Capsules for Improving Antimicrobial Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Organoleptic Quality Attributes of Three Different Types of Vegetable-Based Milk Analogs Supplemented with Hibiscus Oil
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .06
Microbial and physico-chemical quality characteristics in the fermented sausage smeared with clove oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식물 정유 clove oil 및 pine oil의 잡초방제 효과와 성분분석
Weed&Turfgrass Science
2021 .03
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
The anesthetic effects of clove oil and MS-222 on far eastern catfish, Silurus asotus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Organoleptic Properties of Cow Milk, Yoghurt, Kefir, and Soy Milk When Combined with Broccoli Oil: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .07
Anesthetic effect and physiological response in olive flounder (Paralichthys olivaceus) to clove oil in a simulated transport experiment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Anesthetic effect and physiological response in olive flounder Paralichthys olivaceus to clove oil in a simulated transport experiment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Sensory Qualities of Non-Dairy and Dairy Products Fortified with Aloe Oil: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .07
The Application of Clove Extract Protects Chinese-style Sausages against Oxidation and Quality Deterioration
한국축산식품학회지
2017 .01
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Domestic Market Trend of Edible Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
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