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Development of a quality index for the fresh-distributed squid (Todarodes pacificus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
기후변화와 서식지 수온 변화에 따른 북서태평양 살오징어(Todarodes pacificus)의 어획량 변동
한국수산과학회지
2018 .06
Feeding Habits of Japanese flying squid, Todarodes pacificus in East, West and South Sea of Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Predicting growth and maturation in common squid Todarodes pacificus depending on environmental conditions by a bioenergetics model coupled with a lower tropic ecosystem model
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Trophic ecology of common squid Todarodes pacificus in the South Sea of Korea as determined by stable isotope and stomach content analyses
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Microbiological and Physicochemical Characteristics on Sanitary of Japanese Flying Squid Todarodes pacificus as Sources for Seafood processing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Stock assessment of Japanese Flying Squid (Todarodes pacificus) in the Northwest Pacific using CMSY and BSS models
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Distribution of common squid, Todarodes pacificus, paralavae in the southwestern part of the East Sea in August, September and November, 2015
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The monitoring for variations of Todarodes pacificus resources in recent years
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
시판 살오징어(Todarodes pacificus) 간장 및 생식소의 일반성분과 지방산 조성
한국수산과학회지
2018 .12
계절성을 고려한 가공유형별 오징어 소매가격 예측모형 비교 분석
수산해양교육연구
2018 .08
비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .02
Isolation of Weissella strains as potent probiotics to improve antioxidant activity of salted squid by fermentation
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
울릉도 오징어 어획량 변동 특징 및 울릉도 오징어 산업 발전방안
수산해양교육연구
2019 .12
SFA를 이용한 오징어 근해채낚기어업의 생산성 및 기술적효율성 추정에 관한 연구
수산해양교육연구
2021 .02
오징어 채낚기 낚시의 야광이 어획에 미치는 영향
수산해양기술연구
2019 .01
Development of Survival Prediction Models for Pathogenic Escherichia coli in Salted Small Octopus and Dried Shredded Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
A Method for preparation of seasoning products containing mushroom and squid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
서해 살오징어 Todarodes pacificus 어획량 변동기작
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
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