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Optimizing the fermentation condition of low salted squid jeotgal by lactic acid bacteria with enhanced antioxidant activity
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Safety evaluation of Lactobacillus plantarum and Weissella cibaria strain isolated from pear and Korean melon to use as a dietary probiotics additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .02
계절성을 고려한 가공유형별 오징어 소매가격 예측모형 비교 분석
수산해양교육연구
2018 .08
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
SFA를 이용한 오징어 근해채낚기어업의 생산성 및 기술적효율성 추정에 관한 연구
수산해양교육연구
2021 .02
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
울릉도 오징어 어획량 변동 특징 및 울릉도 오징어 산업 발전방안
수산해양교육연구
2019 .12
Probiotic properties of Weissella sp. isolated from Myungran-jeot, salted pollack roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Immunomodulatory Effects of Weissella cibaria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of immune-enhancing health functional food using Weissella cibaria JW15
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of potential probiotic Weissella confusa MKHW1 and Weissella cibaria MKHW33
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Weissella hellenica and Weissella cibaria Isolated from Kimchi ameliorate Hepatic Inflammatory Response and Lipid Accumulation in a Co-culture Model of HT-29 and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
기후변화와 서식지 수온 변화에 따른 북서태평양 살오징어(Todarodes pacificus)의 어획량 변동
한국수산과학회지
2018 .06
Immunomodulating activities of prebiotics-producing lactic acid bacteria strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiological Characteristics and Anti-Obesity Effect of Weissella cibaria KI35
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Survival Prediction Models for Pathogenic Escherichia coli in Salted Small Octopus and Dried Shredded Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
오징어 염지공정에서 물질전달의 수학적 모델링
산업식품공학
2020 .01
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