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Screening and Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains with Anti-inflammatory Activities through in vitro and Caenorhabditis elegans Model Testing
한국축산식품학회지
2015 .01
LPS로 유도된 대식세포 RAWBlueTM에서 온주밀감 미숙과의 염증 관련 전사인자 NF-κB와 염증관련 단백질 iNOS, COX2 발현 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Gluco-Oligosaccharides from Weissella cibaria as Potential Prebiotics
산업식품공학
2021 .11
Potential immunomodulating activity of paraprobiotics of Lactococcus lactis SG-030 in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프리바이오틱스의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .04
유산균에 의해 변화된 황기-포스트바이오틱스 다당류가 대식세포에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2024 .02
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Isolation of Weissella strains as potent probiotics to improve antioxidant activity of salted squid by fermentation
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통식품 유래 유산균의 해조류 발효 및 Probiotic 특성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Immunostimulatory Effects of Fermented Barley Sprout by Lactic Acid Bacteria on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
프리바이오틱스 최신 연구 현황 및 제품 개발 동향
식품과학과 산업
2019 .09
Effects of Probiotic Lactococcus Lactis Strains on Memory Impairment in Scopolamine-Induced Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
원료 및 함침처리가 종이 신장률에 미치는 영향 연구
펄프·종이기술
2021 .08
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