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프리바이오틱스 최신 연구 현황 및 제품 개발 동향
식품과학과 산업
2019 .09
조제분유에서 프리바이오틱스(prebiotics) 첨가 효과와 가능성
축산식품과학과 산업
2015 .01
Food Microflora and Microbiome Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
Gluco-Oligosaccharides from Weissella cibaria as Potential Prebiotics
산업식품공학
2021 .11
Potential of Prebiotics to Make Changes in the Gut Microbiota for Improved Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Intestinal Health Improvement Effects of Probiotics and Prebiotics Mixture in Weaning Pigs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of bioconversion on bioactivity of plant-based prebiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Investigation of Purchasing Behavior of Lactic Acid Bacteria Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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