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서론
본론
결론
참고문헌
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Prebiotics, Probiotics, and Synbiotics Effects on Menopausal Symptoms and Gut Microbiome in Estrogen-Deficient Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Influence of the Gut Microbiome on Obesity in Adults and the Role of Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics for Weight Loss
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
프리바이오틱스 최신 연구 현황 및 제품 개발 동향
식품과학과 산업
2019 .09
The Potential Combinations with Probiotics and Prebiotics and Their Beneficial Roles on the Modulation of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Role of Probiotics in the Human Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
신바이오틱스의 생리활성에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2018 .01
Research and technical development of probiotics based on gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential of Prebiotics to Make Changes in the Gut Microbiota for Improved Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-stress and synbiotic efficiency of Dietary Prebiotics-fructooligosaccharides (FOS) derived from banana Peel towards Gut microbiota modulation in Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Food Microflora and Microbiome Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Ageing and gut bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Probiotics on Gut-Liver Axis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Prebiotic and Synbiotic Effects of Root Vegetables Based on In Vitro Fecal Incubation Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Prebiotic Screening of Plant Extracts Based on Gut Microbiota Incubation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Upgrade probiotic efficacy using gut microbiome and intestine adherence
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
프리바이오틱스의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .04
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