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Immune enhancing effects by oral administration of viable Weissella cibaria JW15 in 28 months aged C57BL/6J mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The immuno-modulatory effects of Weissella cibaria JW15 supplementation in aged mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Encapsulation of Weissella cibaria JW15 by extrusion method using sodium alginate and chicory fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immunomodulatory Effects of Weissella cibaria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiological Characteristics and Anti-Obesity Effect of Weissella cibaria KI35
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Weissella hellenica and Weissella cibaria Isolated from Kimchi ameliorate Hepatic Inflammatory Response and Lipid Accumulation in a Co-culture Model of HT-29 and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Safety evaluation of Lactobacillus plantarum and Weissella cibaria strain isolated from pear and Korean melon to use as a dietary probiotics additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
저온 캡슐화에 의한 Weissella cibaria CMU의 생존율 증진 효과
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Characteristics of potential probiotic Weissella confusa MKHW1 and Weissella cibaria MKHW33
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antibacterial and Antibiofilm Activities of Weissella Cibaria CHK903 Against Proteus mirabilis
산업식품공학
2023 .05
실시간 정량 PCR을 통한 김치 유래 Weissella spp.에 의한 Listeria monocytogenes 생육 억제
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
시판 배추김치 중 Weissella cibaria 박테리오파지의 분리 및 특성
한국식품영양과학회지
2021 .10
Weissella 균주로부터 생산된 exopolysaccharide를 첨가한 죽의 점도 변화 및 식품 산업 적용 가능성
한국식품과학회지
2024 .08
유세포분석기, 형광현미경, 용균반검사 분석을 이용한 Weissella cibaria 박테리오파지 정량분석 및 상관관계분석
한국식품과학회지
2018 .04
Gluco-Oligosaccharides from Weissella cibaria as Potential Prebiotics
산업식품공학
2021 .11
Isolation of Weissella strains as potent probiotics to improve antioxidant activity of salted squid by fermentation
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
세포외 다당류를 생성하는 유산균 Weissella cibaria JNU29의 분리 및 특성과 이를 이용한 한국전통 설기떡 제조
Food Science and Preservation
2020 .08
Development of Functional Food Ingredient for Immune-Enhancing Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of individually approved health functional food for immune function from natural material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
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