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한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
젓갈산업의 현황 및 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Properties of Saeu jeot-gal (Shrimp jeot-gal) Prepared with Different Types of Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Analysis of the Gallic Gochujang added Dried Pollack Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
수산 발효식품 산업 발전사
식품과학과 산업
2022 .09
Development of pound cake with Alaska pollack roe and their nutritional and antioxidant properties
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Isolation of Weissella strains as potent probiotics to improve antioxidant activity of salted squid by fermentation
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Z세대의 명란 소비 특성에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2022 .06
Safety evaluation of Lactobacillus plantarum and Weissella cibaria strain isolated from pear and Korean melon to use as a dietary probiotics additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Salt Concentration on Changes of Biogenic Amines Levels and Quality Properties during Fermentation in Self-manufactured Galchi jeot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Probiotic Features of Novel Lactic Acid Bacteria Producing High Conjugated Linoleic Acids from Korean Traditional Fermented Fish, Jeot-gals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Prediction and conformity of nutritional properties of pound cake doughs with Alaska pollack roe added using big data on nutritional ingredients
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Weissella hellenica and Weissella cibaria Isolated from Kimchi ameliorate Hepatic Inflammatory Response and Lipid Accumulation in a Co-culture Model of HT-29 and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
명란의 등급별 영양 특성
한국수산과학회지
2019 .04
Immunomodulatory Effects of Weissella cibaria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and selection of biogenic amine-degrading strains from Myeolchi-jeot (salt-fermented anchovy)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidative effects and tyrosinase inhibition activity of probiotics isolated from Jeot-gal
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Characteristics of potential probiotic Weissella confusa MKHW1 and Weissella cibaria MKHW33
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristic Analysis of Probiotics Isolated from Companion Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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