지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2022
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of pound cake with Alaska pollack roe and their nutritional and antioxidant properties
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality Characteristics of Pound Cake Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Trends and the Nutritional Ingredients of Medical Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutritional Component of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe as Affected by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality Analysis of the Gallic Gochujang added Dried Pollack Roe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
명란의 등급별 영양 특성
한국수산과학회지
2019 .04
구조변화를 고려한 냉동명태 가격의 동태적 인과관계 분석
수산해양교육연구
2017 .10
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
BIOFUNCTIONAL ACTIVITIES AND APPLICATION OF ENZYMATIC ALASKA POLLOCK ROE HYDROLYSATE AS A FOOD INGREDIENT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
HYDROXYPROLINE-CONTAINING PEPTIDE ISOLATED FROM Alaska pollack SKIN INHIBITS HIV-1 INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Sensory and nutritional characteristics of canned Alaska pollock roe in truffle oil using low-marketable Alaska pollock (Gadus chalcogrammus) roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Processing optimization for canned Alaska pollock roe in truffle oil using low-marketable Alaska pollock (Gadus chalcogrammus) roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Nutritional Management for Sarcopenia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nutritional Prevention of Cancer: Challenges and New Directions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Recent Clinical Studies and Major Protein Inductions of High-Protein Senior Nutritional Foods (Focusing on Market Trends and Nutritional Benefits)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The New Labeling System for Functional Food in Japan and Analysis of Functional and Nutritional Ingredients Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
아로니아 분말 첨가 파운드케이크의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Probiotic properties of Weissella sp. isolated from Myungran-jeot, salted pollack roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
0