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2021 .04
명란의 등급별 영양 특성
한국수산과학회지
2019 .04
Nutritional Component of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe as Affected by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Comparison on Sensory and Physicochemical Characterizations of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Evaluation of various protein sources as dietary ingredients in Alaska pollock Gadus chalcogrammus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Z세대의 명란 소비 특성에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2022 .06
BIOFUNCTIONAL ACTIVITIES AND APPLICATION OF ENZYMATIC ALASKA POLLOCK ROE HYDROLYSATE AS A FOOD INGREDIENT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Protein Functionality and Biological Activities of Permeate Fractions from Alaska Pollock Roe Extract by Different Ultrafiltration Membranes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Sanitary Characterization of Alaska Pollock Theragra chalcogramma Roe by Grade
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Monitoring of aquatic pathogens from alaska pollock (Gadus chalcogrammus) based on the growth stage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Microbiological and chemical hazard analyses of commercial frozen Alaska pollock roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Utilization of fish meal as a protein source in the diet for growth and plasma biochemistry of alaska pollock Gadus chalcogrammus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Sensory and nutritional characteristics of semi-dried and seasoned bay scallop Argopecten irradians
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Development of pound cake with Alaska pollack roe and their nutritional and antioxidant properties
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Microbiological and Chemical Hazard Analysis of Alaska Pollock Theragra chalcogramma
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
화이트소스를 첨가한 굴(Crassostrea gigas) 통조림의 제조 및 특성
한국수산과학회지
2018 .10
Effects of Number of Washes and Salt Treatment on the Quality Characteristics of Protein Recovered from Alaska Pollock and Pork Leg
Food science of animal resources
2019 .01
Prediction and conformity of nutritional properties of pound cake doughs with Alaska pollack roe added using big data on nutritional ingredients
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physical, chemical composition and umami compound of dried immature and mature roes of skipjack tuna (Katsuwonus pelamis)
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .07
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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