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국내산 대추품종의 품질특성 및 영양성분 비교
Food Science and Preservation
2016 .02
Nutritional compositions and physiochemical properties of domestic jujube (Zizyphus jujube Miller) varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Organic Materials Amendment on Growth of Jujube (Zizyphus jujuba Mill.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2020 .08
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
대추 품종별 영양성분 및 생리활성 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
다양한 과일을 이용한 대추와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of Postharvest Quality of Five Jujube Cultivars in Korea during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Functional Substances and Total Acid Content Characteristics of Jujube Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Kinetics of water vapor adsorption by vacuum-dried jujube powder
Food Science and Preservation
2017 .07
대추즙을 첨가한 양갱의 제조 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Genotype and Phylogenetic Tree Analysis of Jujube Genetic Resources Distributed in Korea using InDel Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Inhibitory effects of environment-friendly materials and defense response signaling chemicals against anthracnose occurrence in Jujube (Zizyphus jujuba Miller)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Jujube Wine at Different Aging Temperatures and Various Durations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
ISSR 표지를 이용한 국내 재배 대추나무의 유전특성 분석
한국산림과학회지
2018 .01
Identification of Jujube Cultivars Using InDel Markers
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Preparation of Jujube Jam with Low Glycemic Index
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characteristics of Fruit Setting, Growth and Fruit on Jujube by Different Depth and Frequency of Root Cutting
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Persistence, Viability and Emergence Rate of Canola (Brassica napus L) in Korean Soil
Weed&Turfgrass Science
2019 .12
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