지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Rice Husk as a Food Carrier Forselective Enrichment of Tea Catechins
한국차학회지
2015 .01
Chemical Composition and Biological Properties of Green Tea: An Overview
Culinary Science & Hospitality Research
2022 .09
Effect of Dhool Temperature on Quality of Orthodox Rotorvane Tea and Its Grade Outturn Percentage Manufactured using Two End-Attachments in Different Degrees of Wither
한국차학회지
2015 .01
Research Progress of Theaflavins and Thearubigins Found in Black Tea: An Overview
Culinary Science & Hospitality Research
2023 .01
The Study of Pilot Process of Separation and Purification of Catechin Using Wood Fiber Resin
한국차학회지
2015 .01
Flavonoid의 흡수ㆍ대사: Catechin을 중심으로
한국차학회지
2016 .01
스리랑카산 지대 및 등급별 홍차류의 카테킨 성분 분석
한국차학회지
2019 .01
A Colorimetric Method for Estimation of Fermented Degree in Black Tea Processing
한국차학회지
2015 .01
백차의 생산지와 등급에 따른 주요 성분의 특성 비교
한국차학회지
2024 .09
말차의 관능특성 중 맛과 카테킨의 상관관계
한국차학회지
2015 .01
Review on Challenges and Opportunities in Global Tea Industry
한국차학회지
2018 .01
Comparison of Tea Quality and Productive Effectiveness for Processing of Longjing Tea
한국차학회지
2015 .01
Cellulase 계 효소를 이용한 발효차 추출물의 항산화 활성 변화
한국차학회지
2016 .01
명말(明末) 개차(岕茶)의 정체성과 차문화
한국차학회지
2018 .01
동아시아 제다의 무형문화재 사례분석을 통한 한국 ‘제다’의 전승방안 모색
한국차학회지
2016 .01
후발효차(보이차) 보관 조건에 따른 주요 성분 변화
상품학연구
2019 .01
밀양지역 차문화 사적(史蹟) 연구
한국차학회지
2017 .01
성인여성의 녹차 섭취와 스트레스 수준
한국차학회지
2018 .01
재배 온도에 따른 금설 및 야부기다 품종의 수확시기 및 성분 차이 비교
한국차학회지
2019 .01
Studies on Correlation of Chemical Composition of Jasmine Tea, with establishment of Multiple Linear Regression Equations for Sensory Quality
한국차학회지
2015 .01
0