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Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Sensory Lexicon for Commercially-Available Garlic Powder in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of black garlic by garlic pretreatment and enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Quality Characteristics of Baeksan Garlic, Daeseo Garlic, and Namdo Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality properties of whole milk powder on chicken breast emulsion-type sausage
한국축산학회지
2021 .01
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of in vitro anti-obesity effect of raw garlic and processed garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
볶은 마늘 분말을 첨가한 가정간편식(HMR)형 돈육 떡갈비의 품질 및 관능적 특성
한국식품과학회지
2021 .10
Efficient Control of Garlic Leaf Blight using Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) in Garlic
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Attributes of consumer preferences for black garlic
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
말토덱스트린 첨가량에 따른 코끼리 흑마늘 분말의 흡습 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
Characterization of Aroma Profiles of Commercially-Available Garlic Powder Products in UK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Garlic Oil Stored under Different Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization of Mixing Ratio to Improve Antioxidant Activity of Aged Garlic with Pine Needle Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Development of Active Composite Coating Solution and Its Application to Peeled Garlic Produce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
마늘 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Quality Characteristics of Kimchi according to Garlic contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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