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한국유기농업학회지
2016 .01
Recent strategies of increasing metal tolerance and phytoremediation potential using genetic transformation of plants
Plant Biotechnology Reports
2018 .02
실내나눔숲 조성 사업의 실내 공기질 개선효과
한국산림휴양학회지
2021 .06
Bacterial volatiles and plant health
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2016 .04
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Volatile Compounds in Korean Distilled Liquors using HS-SPME GC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation on Four Volatile Organic Compounds (VOCs) Contents in the Groundwater and Their Human Risk Level
한국토양비료학회지
2017 .08
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Light Intensity on Growth and Volatile Compound Content of Valeriana fauriei a Walk-In Growth Chamber
한국약용작물학회지
2025 .02
조리방법에 따른 고추의 향기성분 변화
농업생명환경연구
2021 .12
Volatile Compounds, Phenolic Compounds, and Free Sugars in Roasted Coffee Beans that Influence Sensory Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Potential Applicability of the Buckwheat (Fagopyrum esculentum) to the Phytoremediation of Soils Contaminated with the Cadmium
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Effect of Roasting Process on the Volatile Compounds of Mealworm Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
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Evaluation of volatile organic compounds in alcoholic beverages consumed in Korea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Investigation of Volatile Compounds in Commercially available Domestic- and International-Dog Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
셀룰로오스 유래 휘발성 분해 산물이 종이 열화에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
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