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2023 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
식품섭취량을 활용한 우리나라 식이 패턴 분석 - 김치류 및 주류 중심으로
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2015 .08
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Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
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한국식품영양학회지
2019 .01
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한국식품영양학회지
2018 .01
Characterization of Volatile Organic Compounds in Brown Rice of 16 Elite Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Phytoremediation of Volatile Organic Compounds by Indoor Plants: A Review
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
포도 숙성 정도에 따른 청포랑 화이트 와인의 향기 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
Investigating the Effect of Climate Change on Metabolic Profiles of Wine at Different Alcohol Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통주의 발전사와 미래발전방향
식품과학과 산업
2020 .03
Quality Characteristics on Traditional Wines made from White and Pigmented Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국산 시판 로제 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
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