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Quantification of Bioactive Compounds Content based on UV-reflected Images of Lettuce and Kale Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Growth and Accumulation of Bioactive Compounds in Red Leaf Lettuce Affected by Fluorescent Lamps with UV before Harvest
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Improvement of Biomass and Bioactive Compounds in Lettuce under Various Ratios of Red to Far-red LEDs Supplemented with Blue LEDs
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Growth and Accumulation of Bioactive Compounds in Dropwort Plants Subjected to UV Lamps and LEDs
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Ultraviolet-A 또는 Ultraviolet-C 조사가 체리의 미생물학적 안전성과 품질에 미치는 영향 비교
한국식품영양과학회지
2020 .03
Change in Bioactive Compounds Content and Antioxidant Activity of Ginger during Aging Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of Red Pepper Leaves by Pretreatmen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Bioactive Compounds and Physiological Activities of Several Soybeans by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preventive Effects of Bioactive Compound on Diabetic Sarcopenia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Generation of Growth Dataset from Sequential Lettuce Images Using Deep Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Pre-Harvest Narrow-band UV-B Radiation to Enhance Bioactive Compound Contents in Kale according to Leaf Developmental Age and Growth Stage
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
양상추에 인위접종된 Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium과 Listeria monocytogenes에 대한 저온 플라즈마와 UV-C의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Comparison of Bioactive Compound Contents in Glycyrrhiza uralensis Fischer Leaves according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Genome-wide Association Study using the K-lettuce Diversity Panel Identifies Lettuce Bolting and Flowering Emergence-related Natural Variations for the Warm Growing Season in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of Five Asparagus Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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