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Analysis of Physiological Compounds in Glycyrrhiza uralensis Fischer Stems and Leaves by Drying Methods and Plant Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-obesity Effects of Glycyrrhiza uralensis and Its Bioactive Compounds in 3T3-L1 Adipocytes and High-fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
감초(Glycyrrhiza uralensis) 추출물의 생리활성과 성분의 구조적활성 상관관계 검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
LC/MS-Based Metabolomic Analysis of Glycyrrhiza uralensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on the Growth and Quality Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch.) in Temperature Gradient Tunnel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Changes in Antioxidant Properties and Major Components of Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis) with Heat Treatment Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Changes in Content of Main Compounds of Glycyrrhiza uralensis and Angelica gigas by Extraction Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Selection of Optimal Culture Medium Composition for the Propagation of Licorice ‘Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis)’ from Nodal Explants
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
α-Glucosidase Inhibitory Activity of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch) Extract Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Yield and Regional Adaptability of Glycyrrhiza uralensis in Gyeongnam Area
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Genetic diversity analysis of Glycyrrhiza uralensis using 8 novel polymorphic microsatellite markers
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
감초 유전자원의 생육 및 수량 특성
한국약용작물학회지
2021 .08
온도구배터널에서 기온상승에 따른 만주감초의 생육, 수량, 약리성분 특성에 관한 연구
한국약용작물학회지
2019 .10
Comparative evaluation of extraction methods for bioactive compounds from turmeric powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Estimating Content of Bioactive Compounds Using UV-reflected Images of Lettuce Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of different extraction methods for the extraction of major bioactive compounds from Raphanus sativus L. var niger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Inflammatory and Anti-Oxidative Effect of Glycyrrhiza uralensis Ficsh Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Comparison of Antioxidant Effects of Extracts from Glycyrrhiza uralensis, Lithospermum erythrorhizon, and Astragalus membranaceus before and after Fermentation using Lacto-bacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Combined Extracts of Cervus elaphus antler, Glycyrrhiza uralensis, and Angelica gigas on Benign Prostatic Hyperplasia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
새만금 간척지 환경하에서 관개수 염 처리 농도에 따른 감초의 생육 및 수량 반응
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
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