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감초(Glycyrrhiza uralensis) 추출물의 생리활성과 성분의 구조적활성 상관관계 검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
감초 추출물 함유 키토산 나노캡슐의 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2021 .08
New Licorice Variety ‘Dagam’ through Interspecific Cross between Glycyrrhiza glabra and G. uralensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Quality Characteristics of Glycyrrhiza Varieties with Thermal Treatment
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Study on the Growth and Quality Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch.) in Temperature Gradient Tunnel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Yield and Regional Adaptability of Glycyrrhiza uralensis in Gyeongnam Area
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Evaluation of Anti-allergy and Anti-oxidative Effects of Green tea Cultivar Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
LC/MS-Based Metabolomic Analysis of Glycyrrhiza uralensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effect of Atractylodes ovata (Thunb.) DC. Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Anti-obesity Effects of Glycyrrhiza uralensis and Its Bioactive Compounds in 3T3-L1 Adipocytes and High-fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
재배지역별 감초의 Glycyrrhizic Acid 함량 분석과 항당뇨 효능 평가
한국식품영양과학회지
2017 .01
Changes in Content of Main Compounds of Glycyrrhiza uralensis and Angelica gigas by Extraction Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Changes in Antioxidant Properties and Major Components of Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis) with Heat Treatment Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Growth and Yield Characteristics of Glycyrrhiza Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhanced antioxidant, anti-wrinkle, and anti-inflammatory potential of fermented licorice
한국식품과학회지
2024 .08
삼채 발효추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Physiological Compounds in Glycyrrhiza uralensis Fischer Stems and Leaves by Drying Methods and Plant Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Bioactive Compound Contents in Glycyrrhiza uralensis Fischer Leaves according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Selection of Optimal Culture Medium Composition for the Propagation of Licorice ‘Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis)’ from Nodal Explants
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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