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Comparison of Bioactive Compound Contents in Glycyrrhiza uralensis Fischer Leaves according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
LC/MS-Based Metabolomic Analysis of Glycyrrhiza uralensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
감초(Glycyrrhiza uralensis) 추출물의 생리활성과 성분의 구조적활성 상관관계 검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Anti-obesity Effects of Glycyrrhiza uralensis and Its Bioactive Compounds in 3T3-L1 Adipocytes and High-fat Diet-induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on the Growth and Quality Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch.) in Temperature Gradient Tunnel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Selection of Optimal Culture Medium Composition for the Propagation of Licorice ‘Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis)’ from Nodal Explants
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Changes in Antioxidant Properties and Major Components of Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis) with Heat Treatment Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
감초 유전자원의 생육 및 수량 특성
한국약용작물학회지
2021 .08
Changes in Content of Main Compounds of Glycyrrhiza uralensis and Angelica gigas by Extraction Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
α-Glucosidase Inhibitory Activity of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch) Extract Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Genetic diversity analysis of Glycyrrhiza uralensis using 8 novel polymorphic microsatellite markers
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
Yield and Regional Adaptability of Glycyrrhiza uralensis in Gyeongnam Area
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
온도구배터널에서 기온상승에 따른 만주감초의 생육, 수량, 약리성분 특성에 관한 연구
한국약용작물학회지
2019 .10
Anti-Inflammatory and Anti-Oxidative Effect of Glycyrrhiza uralensis Ficsh Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Effect of Combined Extracts of Cervus elaphus antler, Glycyrrhiza uralensis, and Angelica gigas on Benign Prostatic Hyperplasia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Antioxidant Effects of Extracts from Glycyrrhiza uralensis, Lithospermum erythrorhizon, and Astragalus membranaceus before and after Fermentation using Lacto-bacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
절간배양 방법을 이용한 감초의 기내 유식물체 재분화 및 순화
한국약용작물학회지
2022 .02
새만금 간척지 환경하에서 관개수 염 처리 농도에 따른 감초의 생육 및 수량 반응
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
다수성 종간교잡 감초 신품종 ‘원감’
한국육종학회지
2020 .01
Biologial Synthesis of Gold and Silver Chloride Nanoparticles by Glycyrrhiza uralensis and In vitro Applications
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
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