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전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
생강의 도입 연차별 생육 및 수량특성 구명
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Changes in Growth and Internal Components according to Harvesting Season of Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고압효소처리에 의한 생강의 다당류와 기능성분 수용화
산업식품공학
2018 .01
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Cleaved Amplified Polymorphic Sequence Markers for Classifying Ginger (Zingiber Officinale) Cultivars Using Reference Sequencing
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
생강 노지재배 시 차광 기간에 따른 환경변화 및 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Collection and Identification of Pathogens that Occurred during Growth in the Main Production Area of Ginger, Chungcheongnam-do
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
감귤의 기능성 성분과 생리활성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction from Ginger (Zingiber officinale ) Leaf and Its Immune-Stimulating Effects on Macrophages
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
생강 4배체 조직배양묘 순화 재배 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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