지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of 4-Year Ginseng Root Growth Characteristics and Saponin Contents according to Region
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Comparison of Growth Characteristics and Saponin Content of Ginseng (Panax ginseng C. A. Mayer) according to Treatment of Organic Matters in Shaded Plastic House
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
한일간 Ro-Ro 부두 수요 및 적정 규모 추정
한국항만경제학회지
2015 .09
Effects of Korean Red Ginseng Crude Saponin in Pulmonary Inflammation Mouse Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Growth Characteristics and Saponin Content of Ginseng (Panax ginseng C.A. Mayer) According to Treatment of Inorganic Dissolved Matters in Shaded Plastic House
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Qualitative Characteristics of High Yield and Ginsenoside-Rich Lines in Korean Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
지방세포 분화과정에서 망간의 ROS 생성 및 지질축적 억제 효능 평가
한국식품영양과학회지
2024 .09
Change of Ginsenosides and Physical Properties of Sprout Ginseng Growing by Cultivation Period
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
인삼 · 인삼가공품의 소비행태 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
B. Cinerea, A. Niger를 이용한 인삼 활성 사포닌 생산
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
출아기 인삼 동결 피해가 지하부 생육 및 사포닌 함량에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2022 .04
Anti-proliferative effect of crude saponins isolated from heated ginsengs in PC3 prostate cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory Effect of Platycodon grandiflorum-derived Saponin on RAW264.7 Macrophage Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Changes of Fatty Acids and Ginsenosides on Ginseng Seeds during Stratifying Treatment
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
유기농 인삼과 관행 인삼의 토양화학성 및 진세노이드 함량 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
Effects of Heat Treatment on Saponin Contents, Antioxidant and Anti-Tyrosinase Activities of Mountain Ginseng Adventitious Root Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
SK-N-SH 신경세포내 항산화 효과와 p38 인산화 억제에 의한 곤드레, 누룩치 그리고 산마늘의 신경 보호 효과
한국식품영양과학회지
2015 .03
전기차 해상운송량 증가에 따른 PCTC RO-RO 구역 전기차 배터리 화재 대응을 위한 연구
수산해양교육연구
2023 .12
A comparative study on the content of ginsenosides and crude saponins in Jinan-gun red ginseng quality certified products and regional and brand red ginseng products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development Strategy of Processed Food using Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
0