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Biosorption of Copper(II) in Aqueous Solution Using Bacillus sp. SRCM112835
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Distribution of Autochthonous Yeast Strains Isolated from Different Regional Makgeolli, a Korean Traditional Fermented Rice Wine and Their Biochemical and Genetical Characterization
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Complete genome sequence of Lactobacillus fermentum SRCM103285 isolated from Korean rice wine, makgeolli
미생물학회지
2020 .09
Medium Optimization for Enhanced Growth of Bacillus subtilis SRCM102046 Possessing Antibacterial Activity Using Response-surface Methodology
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Bacillus amyloliquefaciens SRCM 100731의 반려 동물용 프로바이오틱스 소재로서의 특성 규명 및 배양 조건 최적화
미생물학회지
2018 .12
식물 생육 촉진 및 식품 병원성 진균에 대한 항진균 활성을 갖는 길항 미생물의 탐색
미생물학회지
2022 .12
Development of High MK-7 (Menaquinone-7) Cheonggukjang by Bacillus subtilis SRCM100757 Isolated from Meju
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Characterization of Acetic Acid Bacteria Strain SRCM102383 Isolated from a Fermented Vinegar
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101502 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Characterization of Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum SRCM101594 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Bacillus subtilis SRCM100757를 이용하여 접종농도와 발효기간을 달리하여 제조한 청국장의 품질 특성 및 Vitamin K2(MK-7) 생성능 평가
동아시아식생활학회지
2017 .06
Burkholderia tropica as a Potential Microalgal Growth-Promoting Bacterium in the Biosorption of Mercury from Aqueous Solutions
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .06
Characterization of Microbial Communities in Chinese Rice Wine Collected at Yichang City and Suzhou City in China
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Antimicrobial Activities and Probiotic Properties of Bacillus sp. Strains Isolated from Fermented Cooked Rice
한국미생물·생명공학회지
2024 .09
Complete genome sequence of Bacillus velezensis SRCM102755, a high menaquinone-7 producer, isolated from Doenjang
미생물학회지
2020 .03
전통발효식품 유래 유산균의 프로바이오틱스 특성 연구
생명과학회지
2019 .06
태변으로부터 분리된 Bacillus 속 B1-b2 균주의 유전체 분석
미생물학회지
2021 .06
Bacillus sp. nov., Isolated from the Unmun Mountain Soil, Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
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